Toate produsele
Mai multe
Mai puține
Toate produsele

Miere cremă

Filtru

lei

Produse găsite: 6

Fabricat în Moldova
Miere cremă cu afine negre 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu afine roșii 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu catină 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu coacază neagră 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
new
Miere crema cu lamaie si ghimbir 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu zmeură 200g
51.50 lei

Miere crema după consistentă este asemănătoare cu crema de ciocolată. Acest fapt îi permite să fie uşor extrasă din orice vas si întinsă pe orice suprafaţă. Mierea cremă are un sir de avantaje:

1. Poate fi recomandată drept un produs de calitate superioară pe parcursul întregului an.

2. Tot timpul se păstrează într-o consistenţă optimă pentru a fi întinsă.

3. După ce este obţinută în formă de cremă, ea contine toate substanţele aromatice, iar după calitate, nu este mai joasă decât mierea proaspăt extrasă din fagure.

4. Ea este deosebit de apreciată de gospodine, asa cum datorită consistentei sale, mierea nu se lipeste de mâini si nu lasă pete pe faţa de masă sau pe haine.

5. Mierea-cremă poate fi întinsă pe pâine într-un strat mai gros decât dulceaţa sau untul, ceea ce ii determina pe copii s-o îndrăgească enorm de mult. Mierea-cremă este un substituibil excelent al cremelor de ciocolată.

Miere cremă de la Honey House are fructe uscate (sublimate) care sunt un aditiv alimentar de origine naturală. Aditivii astfel obținuți rețin toate elementele utile, sărurile minerale și vitaminele. Aceasta este o hrană ECO, sănătoasă, fără aditivi, vopsele, sare și amelioratori de aromă. Datorită uscarii speciale, toate vitaminele și microelementele sunt conservate, ceea ce este foarte important în dieta zilnică a oricărei persoane.