Miere cremă

Filtru

lei

Produse găsite: 6

Fabricat în Moldova
Miere cremă cu afine negre 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu afine roșii 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu catină 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu coacază neagră 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
new
Miere crema cu lamaie si ghimbir 200g
51.50 lei
Fabricat în Moldova
Miere cremă cu zmeură 200g
51.50 lei

Miere sub formă de cremă de casă de miere: o sensibilitate utilă Crema de miere nu este doar dulceață, este arta plăcerii și a beneficiilor. Are o textură similară cu crema de ciocolată, ceea ce o face ușor de utilizat și ideală pentru distribuție pe orice suprafață. 

Descoperiți beneficiile mierii sub formă de cremă de casă cu miere: 

De înaltă calitate pe tot parcursul anului: recomandată pentru utilizare în orice perioadă a anului, honey cream menține întotdeauna o consistență optimă pentru o aplicare ușoară. 

Conservarea aromei și a calității: datorită tehnologiei speciale de producție, întreaga aromă și proprietățile valoroase ale mierii proaspete sunt păstrate în fiecare porție de cremă. 

Ușurință în utilizare: apreciată de gospodine pentru consistența sa confortabilă, care nu se lipește de mâini și nu lasă urme pe masă sau haine. 

Ideal pentru copii: mierea sub formă de cremă este excelentă pentru alimentele pentru copii, deoarece este ușor de aplicat pe pâine într-un strat gros și servește, de asemenea, ca un substitut excelent pentru cremele de ciocolată.

Încercați miere sub formă de cremă Honey House, disponibilă pe market-online.md nu este doar mâncare - este să ai grijă de bunăstarea ta.